Автор: проф. Стоян Денчев Следвайте Гласове в ТелеграмМоята държава, Република България,

...
Автор: проф. Стоян Денчев Следвайте Гласове в ТелеграмМоята държава, Република България,
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Австрия стреля с “въздушна” пушка по българското самочувствие! Що за простотия!

Автор: проф. Стоян Денчев Следвайте " Гласове " в Телеграм

Моята страна, Република България, пълновръстен член на Европейския съюз щяла да бъде „ позволена “ до Шенгенското пространство, само че единствено до тъй наречените „ въздушен “ Шенген. Смятам, че съм образован човек, само че тази „ вест “ ме изкара от релси.
Що за дивотия е това предложение? Да не би някой австрийски политически стрелец да прави опит да стреля по българското самочувствие с … „ въздушна “ пушка, с цел да опитва нашето прословуто самообладание?!! 
Та ние не сме туземци, с цел да получаваме такова унизително благодеяние!

А също така като постна гарнитура подаянието е подплатено с гледище да приемем назад от Австрия бежанци от Сирия и Афганистан! Защо бе джанъм? Та тези нещастни хора в никакъв случай не са изявявали стремежи да обитават в нашата страна. И да ги доведете тук, те отново ще избягат на Запад. За тях обетованата земя беше и си остава Западна Европа – Германия, Италия, Франция, Белгия, Австрия.…! 

За разлика от горещата покана  от  г-жа Меркел, аз не си припомням някой от България да ги е канил у нас. Това е вопиюща дивотия, само че както и да...

Важното е, някой от ръководещата сглобка да не припознае тази нелепост и заедно некоалицията да се съгласи да влезем във „ въздушния “ Шенген.

Защото България не е „ въздушен “, а пълновръстен член на общото Европейско семейство и всяко половинчато решение в тази тенденция ще е засегнатост за нашите предци, за нас самите и за нашите деца.

Вярно е, че ние сме търпелива нация, само че нищо не ни пречи, хей по този начин, защитавайки националния си интерес да блокираме всички вероятни групови решения на Европейския съюз, до момента в който този Европейски съюз, не признае, че като част от него, сме не по-малко равни на всички други европейски нации!

А другояче, в този момент пиша тези няколко реда от Виена – столицата на европейския разкош. Хората тук са положителни и добре живеят. А и не ненавиждат българите! Пустите политици … и техните, а и нашите …?

Отговорът е един – на положителното с положително, на неприятното с неприятно!!!!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР